22 Mart 2013 Cuma

Birazcık ZUMBAAAA!!!!

Malum büyük güne çok az kaldı ve karın bölgemdeki antipatik yağlarıma bir daha bedenime girmemek üzere  bay bay demek istiyorum.  3 aydır da düzensiz olarak spor yapmaya çalışıyorum.

Yani spor derken zumbayı keşfettim keşfedeli kardiyo falan eziyet gelmeye başladı. Zira kardiyo çalışmalarımda değil saniyeler saliseler bile bana sıkıcı gelir. Haftada bir ya da üşenmez de gidebilirsem 2 gün zumba derslerine katılıyordum. Lakin tatlı görünce dayanamayan bir insan olarak yeme alışkanlığımı değiştirmediğim için fazla kilo veremedim.

Ama bu aralar çok pis gaza geldim. Artık zumbayla birlikte kardiyo da çalışıyorum hem de ne kardiyo.Bildiğin Rocky 4 e bağladım kendimi ve İvan Dragor olan yağlarımı yenmek için "bu son round bu bizim roundumuz sen başla ve sen bitir ACI YOK ACI YOK ACI YOK  diye diye o cross aletinin hakkından geliyorum. Bana 3 ayda kilo verdiremediğini düşünen diyetisyenim ( yalan yok kendisine diyete uyduğumu söylüyorum-lakin uyamıyorum :(  ) tam bana şok diyet yazmaya karar vermişken bir bakmışız ben 3kilo vermişim o da vazgeçti şok diyetten kaloriyi düşürdü sadece..Ha ben yine tam uyamıyorum ama en azından eskisi kadar abartmıyorum.

Anladım ki bu iş ne boğazını tutmakla oluyor ne de sadece spor yapmakla...İkisine birden yükleneceksin arkadaş..Bir de bol su içeceksin..Neyse hedefime ulaşmak için kaldı 3 kilo...Şirkettekiler aaa zayıflamışsın dedikçe kendime güvenim gelmeye başladı.. Spora yazıldığımdan beri hiç bir haftasonu gidemedim evlilik hazırlıklarından..Yarın Kurtköy'e evimizi temizlemeye gideceğiz. O da bir çeşit spor olacak benim için..Böyle zamanlarda insanın ailesinin yakında olması ne kadar da iyiymiş. Zira annemler burda olsaydı evimiz çoktaaan temizlenmişti. Gerçi sıfır ev öyle inşaat pisliği de yok ama işte  bana bu soğukta iş yapmak o kadar zor geliyor ki. O yüzden ailesi yanında olanlar valla kıymetini bilsin..Anasını satiim şansımıza da bir haftasonu hava güzel olmadı ya..
Sevdicekle de geriliyoruz ister istemez gerçekten çok yorulmuşuz.Biz ki haftasonlarını boş geçmezdik romantik akşam yemekleri, sinema, tiyatro vs. bişeyler yapardık şimdi kaşlarımı aldırmaya bile zaman bulamıyorum ya vay bana yani..
Hazır kaş demişken saçlarımı da azıcık kestirmem lazım kuaförüm de Ataşehir de oraya da gidemiyorum..Şu an kendime acıdım resmen..

Neyse ben spordan geldim azıcık yorgun ve salak gibiyim...bir kaç zumba videosu paylaşayım da gideyim..


.İyi kalın...Haftasonunuz özellikle evlenecekler için çok verimli, herkes için de çok güzel geçsin inşaallah :)







4 yorum:

  1. bu zumbayı benim diyet arkadaşlarımda yapıyor bir bakmak nasip olmadı çok eğlenceli imiş 100. takipçim benim :))

    http://gulihan.blogspot.com/2013/03/3-mim-hos-gelmis.html

    seni mimledim haberin olsun canım

    YanıtlaSil
  2. Evet çok zevkli zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun :) ilk mimi senden aldık hadi hayırlısı :)

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Blogunuzu ilk defa ziyarete geldim,hepimizin ortak sorunu kilolarla karşılandım.Ben yaklaşık iki yıldır zumbaya gidiyorum oldukça keyif alıyorum,latin müziği eşliğinde hareketli danslar hoş oluyor.Diyetle beraber müthiş kilo veriyorsunuz bol su içmek kaydıyla.Devam etmenizi tavsiye ederim.Selamlar,sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Evet ben diyetle birleştiremiyorum büyük ölçüde zor kilo vermemenin nedeni bu :( bir de fazla su içemiyorum iki gündür motiveyim bakalım su spor ve diyet konusunda :)

    çok teşekkürler sevgiler :)

    YanıtlaSil