12 Mart 2013 Salı

Havlu görünce kendini kaybeden mıyım ?

Günaydın,

Bu sabah nedense dinlenmiş uyanamadım. Dün akşam Galatasaray maçı varmış tam uykuya daldım bir anda deprem oldu sandım uyandım meğer son dakika golü atmışlar herhalde atmışlar daha doğrusu ilgilenmediğim için bakmadım şirkette konuşulanlardan anladım bir şeyler...Neyse vatan millet adına hayırlı olsun o halde..

Gelelim bana... Dün hiç hesapta yokken kendimi Cevahir English Home da buldum. İndirim var mı yok mu bakmadan ne istediğimi bilmeyerek girdim içeri açıkçası.

Mutfağa kilim beğendim bir tane, benim mutfak çok büyük olmadığından kilim sıkıntısı çekmeyeceğimi düşünüyorum.Zaten yolluk tarzı halı alacağım mutfağa değişimli olarak kullanmak istiyorum. Yedekte kilim tutmakta fayda var.Fiyatları uygun geldi bana, 80*150 ebatları 55 TL civarında ayrıca makinada yıkanabilir. Yaşam alanınıza renk katacak çeşitleri de var.
Ayrıca yastık, nesvresim takımı  fiyatları da uygun geldi. Hatta alacaktım ama haftasonuna erteledim zira bekar evinde  yerim olmadığından evde tutmak istemiyorum.Lakin birşey almadım değil.


Havlu alma hastalığım burada da kendini gösterdi ve bir adet ayak havlusu bir adet de beyaz bambu havlu alıp çıktım. Alt tarafı alacağım yüz havlusu ve ayak havlusu olmasına rağmen ( ve bir sürü havlum olmasına rağmen) havlu alırken en kararsız kalan insan kategorisinde temsil bayrağını bana vermelilier.



Sözden öze gelirsem, evlenecek ya da henüz aday olmamasına rağmen çeyiz yapacak  arkadaşlarıma !! bir yerlerde English Home görürlerse bir şans verip göz atmalarını tavsiye ediyorum...

2 yorum:

  1. Merhaba blognu beğendim izlemeye aldım.Bende sizi blogma bekliyorum.Umarım bize katılırsınız sevgiler:))

    YanıtlaSil