13 Mart 2013 Çarşamba

Az biraz isteme az biraz nişan..

Her ne kadar evlilik hazırlıkları içerisinde olsam da Çok şükür isteme ve nişan merasimlerini güzel bir şekilde atlattık. Gerçi o dönemde herşeyin kötü gittiğini düşünsem de şu an düşündüğümde yüzümde o günlere dair tatlı telaşlarımızın gülümsemesi oluyor...O yüzden her anın tadını çıkarmak gerekiyor.

Sevdiceğim ramazan ayının bitmesini bekleyememiş olacak ki ramazan ayının tam ortasında bir iftar sonrası evlenme teklif etti...Yakınlarda evlenme teklif edeceğini biliyordum fakat en azından bayramı bekler sanıyordum dayamamış kibar çelebim.Evlenme teklifinden  bir buçuk ay sonra da istemeye geldiler. Benim ailem İzmir, onun ailesi de Kuşadası'nda olduklarından  bizim için İstanbul'dan gidip gelmek oldukça yorucu oldu. Bir de isteme ve nişan 2 hafta arayla yapıldı. İsteme haftasına kadar da nişan alışverişlerimize başladık aileler burada olmadığı için hiç karışanımız olmadan herşeyi kendi zevkimize göre aldık..

Çok uzatmayım şimdi geçmiş zaman... az da olsa isteme ve nişana dair  minicik görsellerim var...

Nişan pastasını çok yakın bir arkadaşım yaptırdı.















Yüzük tepsimi kendim hazırladım.El becerim 10 üzerinden 0 dır normalde...Dolayısıyla bu tepsiye bakınca kişisel tarihimin en becerikli işimi yaptığımı söyleyebilirim ...










Bunlar da istemede gelen  çikolata ve çiçeklerim...

9 yorum:

  1. Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.Herşey çok güzel olmuş.Bu günlerin tadını iyi çıkar hiç birşey için üzülme.İstediğin herşeyi yap ki içinde kalmasın:))Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok haklısın her şeyin tadını çıkarmak gerekiyor, 93 gün kaldı nikahımıza her gün dolu dolu geçsin istiyorum bakalım nasıl olacak :)

    YanıtlaSil
  3. nişan pastan çok güzel olmuş canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler Senin de az kalmış :) senin bloğu görünce kendimi çok geri kalmış hissettim :)

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)
    Pastanız çok şirin olmuş :)
    evleniyorumm.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. amin çok teşekkürler :) izliyorum sizi de :)

    YanıtlaSil
  7. Allah mutluluğunuzu daim etsin benim eşimin adıda Oğuzhan adaşlar daim huzurlu bir yuvanız olsun inşallah :)))

    Buarada sitemin 100 kişisi olarak takipçisinin Allah razı olsun takip etmeye değer buldun ve 100. cü kişi oldun benim için güzel bir an :)))

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bir tevafuk :) Ne demek ben de çok mutlu oldum çok samimi bloğun nice 100 ler olsun inşaallah :) Bir de 27 Nisan'da ayarlayabilirsem buluşmanıza gelmeye çalışacağım inşaallah :) Allah razı olsun güzel dileklerin için :)..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çokkk sevinirim canım gelirsen çok memnun olurum :)) inşallah tanışırıız

      Sil