9 Nisan 2013 Salı

O zaman ben yazayım

Çok uzun zamandır yazsam yazsam ne yazsam ne paylaşsam diyordum da motoru soğutmamak adına aklıma ilk gelenleri yazayım dedim.

2 hafta evvel sevdiceğim yeni evimize taşındı, perdelerimizden stor olanları bir hafta öncesinde takılmıştı kalanlarını da taktılar, aynı gün mobilyalarımız,  geldi ( 15 günde gelmiş oldu mobilyalarımız) ve  aynı gün halılarımız geldi...
Tabi ev yeni olduğu için sevdicek taşındıktan sonra  ufak tefek aksilikler olmadı değil, onları da hallettik şimdi bir tek avizeler kaldı zaman harcamamız gereken..

Geçtiğimiz cumartesi de Eminönü'ne gittik üniversiteden arkadaşımla..Mutfak ve banyo için acil ihtiyaçlarımızı aldım. Sonra bir bakmışız meşhuuur Orhan Ticaretteyiz..Bakın neler aldım ben oradan..

Misafir yemek takımım kare olduğu için bardak ve kadeh takımlarımda  Jumbo'nun Surf serisi nin çok uyumlu olacağını düşündüm.

Çay seti ve çaydanlığı da Jumbo'dan aldım. Fiyatlar avm ve diğer satış noktalarına göre çok çok uyguna geldi bu arada.





Bu çaydanlığı çok beğeniyordum tasarım ödülü almış kendileri..

Son olarak bıçak setimi BergHOFF dan aldım. Belçika markasıymış alırken öğrendim.
Bu arada düğün öncesi büyük çılgınlık yaptım ve dişlerime tel taktırdım. Ne kadar kalacağı belli değil fakat düğün için bi ayar çekecek doktor. Ben de merak ediyorum nasıl olacak. Lakin bu tel işi öyle kolay iş değilmiş onu anladım, alışması çok zor. Hele ilk zamanlar hiç yemek yiyemedim. Bu arada kilo da verdim. Totalde 3 ayda 5 kilo verdim fazla bir şey değil.Hedefim 55 kilo olmak 3 kilo kaldı  bakalım :) Şunun şurasında nikaha  67 gün kaldı.Amma ve lakin çok koşturuyorum öyle böyle değil. Haftaiçi 3 akşam 5-7 arası ingilizce kursum var kurs çıkışı direkt spor salonuna gidiyorum o da yetmiyor öğle arasında da şirketteki spor salonuna gitmeye başladım. Yemekten önce 20-25 dakika kadar spor yapıyorum. Dişlerimden dolayı da sert şeyler yiyemediğim için öğle aralarını hafif sıyrıklarla atlatıyorum diyebilirim.Evlendikten sonra bu koşturmacaların bitince kendimi nasıl hissederim bilmiyorum..

Ben biraz çalışayım o halde..
Sevgiler..




14 yorum:

  1. o çaydanlığı ben de çok beğeniyorum güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. merhaba, 3 kiloyu hiiiiiç dert etme. düğünden önceki son hafta zaten 2 kiloyu yattığın yerde bile veriyorsun. Hatta o yüzden gelinliğini son bir hafta içerisinde teslim almaya yoksa her türlü son hafta tadilat gerektirebiliyor.

    şimdiden mutluluklar dilerim.

    http://recine-s.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Güzel gerçekten,çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. gelinlik zaten bu gidişle son haftaya kalacak :( inşallah veririm hatta o 3 kiloyu vereyim üstüne de son hafta 2 kilo daha vereyim mis gibi olurum balayında da istediğimi yerim :)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan canımm sağlıkla ve mutlulukla hepsini çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan canım, mutluluklar..

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan canım, benim düğünüme senden baya daha fazla var ama bende şimdiden kilo vereceğimi düşünüyorum, üç kilodan fazla bile verebilirsin:)

    YanıtlaSil
  8. inşallah veririz canım :) zira ben düğünden sonra koşturmacalar da bitince verdiklerimi alacak gibiyim :(

    YanıtlaSil
  9. Hepsi çok güzel.. Allah huzurlu yuvanda hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin,,

    YanıtlaSil
  10. amin canım çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. güle güle kullan cnm bunlar tatlı heyecanlar tadını çıkar.

    YanıtlaSil
  12. gerçekten öyle ablacım :) sevgiler

    YanıtlaSil