13 Mayıs 2013 Pazartesi

33 gün kala!

Şunun şurasında nikaha 33 gün kalmış, ben ne alemdeyim bilmiyorum..
Görünürde çok fazla yapılacak yok en azından ev ile ilgili..Diğer konularda biraz daha çalışmamız lazım..Bu arada evimiz çok güzel oldu dört gözle taşınmayı bekliyorum..Fotoğraflar ben yerleştikten sonra gelecek inşallah :)

Bir yandan bu tatlı telaşlar o kadar güzel ki, çok şükür en stresli dönemi atlattık, sevdicekle gayet uyumlu, eğlenceli takılıyoruz lakin bizim nikaha kadar 4  haftasonumuz kaldı ve tüm haftasonlarımız arkadaşlarımızın düğünleri  ile doldu..Hatta biz balayındayken evlenecek 2 arkadaşım daha var..Geçtiğimiz haftasonu çok yakın arkadaşımın düğünü vardı, cuma kına cumartesi düğün pazar da düğün yorgunluğu derken hiç bir işe el atamadık. Bu zamana kadar düğünlerle ilgili dikkat etmediğimiz bir çok ayrıntı tek tek check listimize eklendi.


Kısa kısa yazayım, ev, mobilya,halı,perde,genel hatlarıyla mutfak(asla tam olmayacak !!! )tamam

Gelinliğimi haftaya teslim alıyorum, tam istediğim gibi oldu herşeyi, gelinlikle yürümek biraz zor geldi ama Allah utandırmasın düğün günü inşallah onu da halledeceğim, ayakkabılarımı Ünsal'dan aldım bu arada,adamlar işin ehli gerçekten, lakin ben düğünde giymek istiyorum o ayakkabıları nikah için pudra renkli başka bir ayakkkabı bakacağım, bir de anladım ki kesinlikle babet ya da converse tarzı birşeyi düğün günü hazırda tutmak gerekiyor,ona da bakacağım.

Kına gecesi ile ilgili tüm detaylar şu an eksik durumda, önümüzdeki hafta kıyafet projesine geçeceğim..

İzmir deki fotoğraf çekimini bir zamanlar  öğrencim olan  Özenç Uluz Photography yapacak. Video da çekeceğiz bakalım eğlenceli olacağı kesin, çok heyecanlıyım bu yüzden..

Büyük kalemlerden en önemli ve acil eksiklerimiz davetiye ve nikah şekeri inşallah onları bu hafta halledersek nikah ve düğün detayları t shirt,müzik,dans,çiçek, vs.  ile uğraşacağım.

Ben yazamıyorum ama gerçekten çok yoğunum. Bu evlilik telaşında ingilizce kursuna gidiyorum bir de hafta içi 3 gün, kalan günlerde de spor salonuna gidiyorum, dişlerime tel taktırdım doktora kontrole gidiyorum bakalım sınırları daha ne kadar zorlayacağım..Siz de dua edin inşallah herşey istediğimiz gibi olur yetişir, Dönüşüm muhteşem olsun o halde...

Evlenecek arkadaşlara da çok çok kolay gelsin, sevgiler...

10 yorum:

  1. Hakkında hayırlısı olsun canım ...

    YanıtlaSil
  2. sağol canım inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. evlilik hazırlığında olan biri olarak seni çok iyi anlıyorumm hem yoğun hem heyecanlııı herşey çok güzel olur inşallahh

    YanıtlaSil
  4. inşallah canım günler yaklaştıkça zaman daha çabuk geçiyor Allah hepimize kolaylık versin :)

    YanıtlaSil
  5. postunu okuyunca farkettim ki aynı zamanda evleniyoruz ve ne kadar az kalmış...
    İnş herşey gönlümüze göre olur canım..

    YanıtlaSil
  6. inşallah canım hepimiz için :) bugün tam 1 ay kaldı :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,bu günler su gibi akıp gidecek ve sen evlendiğine,sonra onun da üzerinden aylar geçtiğine inanamayacaksın:)Geçen sene bu zamanlar ben de bu telaşlardaydım,benim de 1 aydan biraz fazla kalmıştı ve resmen tutuşmuştum ayrı şehirlerden nasıl yetiştireceğim diye,ama Allah öyle bir yardım ediyor ki..:)
    herşey gönlünüze göre olsun!
    bana da beklerim:)
    sehr-istanbulgunlugu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Aynen öyle olacak sanırım, zaten bu tatlı bekleyiş de nasıl geçti hiç hatırlamıyorum..16 gün kaldı ama herşey tamam ama sanki eksik gibi geliyor diğer yandan.. Seni de tebrik ederim Allah mutluluğunuzu bozmasın, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. ne güzel telaşlar onlar inşallah gönlünden geçtiği gibi olur herşey de sende tadını çıkarırsın zaten illa ufak tefek aksaklıklar olur ama sen hıç takılma daima tadını çıkarmaya bak canım :D musmutlu olursun inşallah

    YanıtlaSil
  10. Gültencim amin, çok teşekkürler :)gerçekten güzel telaşlar, senin de tatlı telaşların başlamıştır şimdiden...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

    YanıtlaSil