18 Kasım 2013 Pazartesi

işler güçler..

Merhaba,

Biliyorum ki evlendikten sonra uğramaz oldum buralara..Ama olayın sadece evlilikle ilgisi yok..

İşle ilgili yatay geçiş yaptım, çok güzel bir yere geçtim çok şükür, lakin çok çalıştım, haftada 2-3 gün evde sabahladım neredeyse...Şimdilerde daha iyi, bölümüme de yöneticime de kat arkadaşlarıma da alıştım ve en önemlisi eski yöneticimden kurtuldum çok şükür..

Evliliğe gelince ben bu kadar yoğunken elbette etkilenmedik değil.Komonçi bu kadar anlayışlı olmasa sanırım bir yerlerde patlardı benim yoğunluğum..

Evimle işim arası maalesef çok uzak, sabah 5 buçukta kalkıyorum 8 gibi şirkette olabiliyorum.Akşam da 5 çeyrek de biniyorum servise 7 gibi evde oluyorum. Günün neredeyse 4 saati yolda geçiyor ve benim ister istemez sinirlerim bozuluyor..

Bunca yorgunluk bir yerlerden çıkıyor tabi ? Ev temizliğinden, kuşlarımızın bakımından, eşimin gömleklerinden, yemeklerden, gezmekten, okumaktan, spor yapmaktan, kendine zaman ayırmaktan  bir şekilde eksik birşeyler kalıyor..

Temizlik için yardımcı birini bulana kadar 5 ay geçti, cumartesi temizlik yapınca pazar gezmeye halimiz kalmıyor, pazar yapınca pazartesi yorgun oluyoruz, en sonunda bulduk birini..Onun da sanırım eli yavaş, bir kaç kere deneyeceğiz bakalım..

Belki inanmayacaksınız ama temizlikten, yemekten ve şirket içi işlerimden eşimin gömleklerini ütülemeyi bile unutuyorum..Tam yatacağım bir bakmışım gömlekler ütülenmemiş o saatten sonra da 3-4 gömlek birden ütülenmez zira sabah 5 buçukta kalkan bir yeni gelin olarak her şeyin uykunu kaçırma ihtimali var ve bazen bunu düşünmek bile geriyor beni..

Eskiden işten gelince kısa sürede de olsa en az 2 çeşit yemek yapabilirdim, yemekler pişerken salata yapardım, şimdilerde bir çorba yapmak bile zor geliyor...

Uzunca bir süre kendi işlerimizden yurt içi yurt dışı seyahatlerimizden arkadaşlarımızı davet edememiştik, kasım ayına misafirlerle başladık, her hafta misafir ağırlıyoruz,evimizde misafir ağırlamayı çok seviyorum..

Aylar sonra gelen yazı biraz yorgunluk yazısı oldu...Birazcık da kışın gelmesinden havaların erken kararmasından mütevellit bu hallerdeyim..Azıcık bir bahar gelsin tüm enerjimi yeniden toplarım gibime geliyor..

Gerçekten özleniyor buralar, herkese sağlıklı günler, iyi haftalar diliyorum ve ben yokken neler yaptım kısmına geçiyorum :)

Kurban Bayramından hemen önce Bosna Hersek'e gezimiz oldu, şansımıza hava beklediğimizden güzeldi..Saray Bosna ve Mostar kesiniikle görülmesi gereken yerler..Savaşın hüznü kalmış gibi hala..Türkler'i de çok seviyor Boşnaklar ayrıca yemekler harikaydı :) 


Kurbay Bayramı için İzmir'e gittik..Düğünümüz İzmir'de olduğu için fotoğraflar için Kurban Bayramını beklemiştik..Kendi düğünüm diye demiyorum ama gerçekten çok güzel bir düğün oldu :)



Bunlar da balayımızdan .. şimdi baktıkça sanki yıllar geçmiş gibi geliyor,Otelden de  çok memnun kaldık..

Vee bol bol misafirlerimiz geliyor ...Kalabalık misafirlere açık büfe yapıyoruz. Bu hafta sonu  şirketten kız arkadaşlarım çaya gelecekler..Bakalım inşallah onları da güzel misafir edebilirim..




11 yorum:

  1. allah mutluluğunuzu daim etsin canım inşallah bizde o gnleri atlatıcaz çok güzel bir gelin olmuşsun masalarında çok şık mutlu ve huzurlu yuvanızda nice misafirler ağırlamak dileğiyle banada beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Amiin çok teşekkürler, darısı senin başına hayırlısıyla her gününün her anının tadını çıkar :) takibimdesin :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin özledik :) hep mutlu olun inşallah

    YanıtlaSil
  4. oldukça yorucu geçiyor günlerin:(( sofralarını çok beğendimm..:))instagramda varmışsın takibe geliyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım :) o zaman görüşürüz orada :)

      Sil
  5. Allah mutlu mesut etsiinn!!

    Takip ettiğin için teşekkürler, bende bloğunu izlemeye aldım :)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. aminn canım çok teşekkürler :) takibe aldım seni öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  7. bende evleneli ve tasinali bloguma pek vakit ayramaz oldum ama yavas yavas telafisini yapacagim ins :) bu arada ömür boyu mutluluklar dilerim.Blogunu tesadüfen buldum artik bir takipcin daha oldu :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  8. hoşgeldin gülcüm ben seni evlilik hazırlıklarımda takibe almıştım hayran hayran takip ediyordum sen de çok güzel gelin olmuştun :) çok öpüyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Selamlar cok hoş herşey bende çeyiz telaşındayım banada bekliyorum

    YanıtlaSil